Tags

, , ,

Cina este un moment in care se aduna familia pentru ca micul dejun si pranzul il prindeti la serviciu sau la scoala.

In afara de faptul ca va infruptati cu bucate de toate felurile, cina este si momentul in care se discuta lucruri importante despre familie, copii sau serviciu. La cina puteti sa invitati si alte persoane pentru a o transforma intr-o intalnire frumoasa, cu discutii antrenante.

040612_130803

Singurele care nu se bucura cu adevarat de frumusetea unei cine in familie sunt mamicile care muncesc, se straduies sa faca cele mai bune preparate pentru a multumi pe toata lumea si pierd timpul in bucatarie dupa o zi la serviciu, de stres si oboseala.

Dar pentru a le bucura si pe ele si pentru a se relaxa cand vin de la serviciu, cel mai bine este sa comandati ceva de mancare de la San Marco, pizza, paste, salate sau sandwich-uri, puteti multumi pe toata lumea cu aceste preparate, mai ales ca pizza este unul din alimentele preferate de toata lumea si cei de la San Marco au o reteta speciala creata de ei din ingrediente proaspete si este coapta pe vatra si vi-o aduc acasa fierbinte.

Daca vreti sa mancati o pizza intr-adevar buna, apelati la serviciul delivery Constanta de la San Marco, au si o gramada de oferte si promotii la care primiti pizza gratis, sau o tarta, dar si concursuri la care puteti catiga pe loc o pizza.

bgPizza-v01

Pentru o masa imbelsugata puteti comanda si paste de la San Marco preparate dupa retete traditionale italienesti, nu o sa faceti diferenta intre pastele din Italia si cele de la San Marco sau salate pentru cei ce au grija de silueta si vor ca masa de seara sa ramana o simpla gustare.

Advertisements