Tags

, , ,

Sunt foarte multi romani care nu mai stiu sa zambeasca si un studiu recent a aratat ca au incetat sa zambeasca sau si-au deformat zambetul din cauza unor probleme dentare. Romanii au inceput sa-si suprime bucuria afisata si au devenit din ce in ce mai posaci, mai frustrati si mai interiorizati. Si sunt doua tipuri de persoane in aceasta categorie: romanii care au o dantura defectuoasa sau dinti lipsa si persoanele, in general, din randul tinerilor, care isi doresc dinti mai albi, ca in reclama de la televizor. Pentru acestia din urma, s-a creat serviciul de estetica dentara, din care face parte si albirea dentara profesionala sau noul concept revolutionar in clinicile stomatologice din Bucuresti, digital smile design.

 

digital smile design

 

Zambetul este cel care conteaza, la prima vedere! Zambetul dezvaluie o persoana comunicativa, deschisa, vesela, pozitiva, o persoana in prezenta careia te simti confortabil. Oamenii ar trebui sa zambeasca mereu, sa invete sa se bucure pentru ei, pentru satrea lor de bine. Iar, daca dintii sunt ingalbeniti si nicio metoda clasica sau naturala nu i-a albit si acest lucru reprezinta un complex, este bine sa faca una sau mai multe sedinte de albire dentara profesionala. Un complex trebuie rezolvat din interior, insa, de multe ori, ajuta si un aspect exterior.

 

Sunt clinici stomatologice in Bucuresti care vin in sprijinul celor care nu mai zambesc din cauza ca nu au o dantura perfecta si nici posibilitati financiare, insa isi doresc sa-si repare dantura, fie ca este vorba de purtarea unui aparat dentar clasic, incognito sau invisalign sau safir, deci vor sa apelelze la serviciile de ortodontie dentara sau chiar protetica dentara, cu serviciul complet de stomatologie in rate in Bucuresti  sau cu tratamente stomatologice in rate.

 

Advertisements