Tags

, , ,

Dealer, conform definitiei, inseamna o persoana, fie ea fizica sau juridica, care este autorizata de un forum specializat sa actioneze ca intermediar in operatiuni comerciale si de schimb, de vanzare si de cumparare. Un dealer auto este compania, in general, autorizata sa importe, cumpere si sa vanda masini. Daca vorbim despre masini de lux noi sau second hand, vorbim despre dealer Mercedes, dealer Lexus, dealer Cadillac, dealer Ferrari, ceea ce inseamna importul sau cumpararea si vanzarea de masini de lux, autoturisme din categoria premium.

 

dealer mercedes

 

Samsar se numeste un comerciant neautorizat, un mijlocitor in afaceri negustoresti. Samsar de masini este o persoana care cumpara si vinde masini second, niciodata autoturisme noi.

 

Ideal pentru cei care isi doresc sa cumpere un autoturism, mai ales, de lux este sa apeleze la persoane autorizate, la un dealer multi-brand, de preferinta. Recomandam achizitia de la un dealer in defavoarea unui samsar de masini tinand cont de cateva aspecte, printre care siguranta achizitionarii unui autoturism conform cu pretul, siguranta actelor, posibilitatea de a primi sfaturi viabile si testarii mai multor tipuri de masini, mai multor branduri de masini.

 

Cel care isi doreste un autoturism de lux second vrea sa faca o afacere buna, sa cumpere o masina fara defecte, care nu a fost lovita, in stare perfecta de functionare, cu cat mai putini kilometri la bord si, cel mai important, la un pret cat mai bun. Avand toate aceste exigente, cumparatorul este vulnerabil, poate sa cada in plasa anunturilor false sau a persoanelor neautorizate.

 

Mai ales daca va doriti un autoturism premium, adresati-va persoanelor autorizate, dealer multibrand sau dealer premium Mercedes, Audi, Lexus, Cadillac, Ferrari.

Advertisements