Tags

, , ,

Nu toti scafandrii pot sa execute orice lucrare dificila ca sudura subacvatica, taierea subacvatica sau control nedistructiv, e nevoie de foarte mult antrenament si, desigur, experienta, unui incepator i-ar putea fi foarte greu si nu ar putea duce la bun sfarsit misiunea.

 

underwater welding

 

Perfectionarea si pregatirea in acest domeniu constau foarte mult in vasta experienta a scafandrilor precum si a profesionalismului de care acestia dau dovada pe parcursul acestor misiuni, dar si actiuni ca ranfluare nave si recuperare subacvatica de persoane.

 

Operatiunea de sudura subacvatica este cea mai dificila parte din salvarea unei nave si este necesara pentru mentinerea la suprafata a navei, pentru ca aceasta sa porneasca pe drumul spre reparatii.

 

Actiunea de ranfluare nave este complicata, dar, in acelasi timp, spectaculoasa, momentul in care nava este salvata si pluteste pe apa, fara sa mai existe pericolul de a se mai scufunda produce incantare si mandrie printre persoanele care au ajutat la salvarea acesteia, printre scafandrii profesionisti.

 

Pentru a efectua lucrari subacvatice de calitate si cu un rezultat pozitiv este nevoie de personal foarte bine pregatit si instruit si cea mai mica greseala poate insemna un esec total, de aceea este nevoie de pricepere si profesionalism, impus de principiile si valorile sub care se desfasoara activitatea in cadrul fiecarei firme.

Advertisements