Tags

, ,

Sunt atat de multe cazuri in care pur si simplu aveti nevoie de serviciul de inchirieri masini chiar daca aveti una.

 

deloitte-ue-autorizeaza-romania-sa-limiteze-la-50-deductibilitatea-tva-pentru-leasing-si-inchirieri-auto

Desi nu va vine sa credeti, imaginati-va ca vin la dumneavoastra niste rude de prin tara si vreti sa ii duceti la munte, intr-o excursie, cum o sa faceti cu masina dumneavoatra de 5 locuri cand sunteti 9 persoane? Acesta este unul din momentele in care este nevoie sa inchiriati o masina mai mare, mai spatioasa, in care sa aveti loc cu totii, doar nu o sa stricati concediul si o sa va impartiti in doua masini, nu ar mai avea nici un farmec si, plus de asta, inseamna si combustibil pentru doua masini care este mult mai scump.

Sau, daca va lasati masina in service pentru o perioada de timp mai mare si nu va puteti desfasura activitatea zilnica fara ea, doar nu o sa cheltuiti o avere pe taxi, sau sa rugati prietenii sau colegii sa va plimbe toata ziua, cel mai bine e sa inchiriati o masina.

Iar cazurile in care va aflati in aeroport in Bucuresti si locuiti in celalalt capat al tarii si nu poate nimeni sa va ia cu masina, cel mai comod este sa apelati la serviciul de inchirieri auto Otopeni, decat sa platiti taxiul pana la gara si sa fiti nevoit sa mergeti cu trenurile din  Romania, care lasa de dorit.

Advertisements