Tags

, ,

Indiferent ca va doriti sa faceti miscare, sa admirati marea in anotimpul rece, sa va relaxati sau sa va distrati, solutia ideala este orasul Constanta sau imprejurarile acestuia, Eforie Nord, Agigea, unde gasiti si cazare in extrasezon la cele mai mici preturi.

 

faleza iarna constanta 2012

 

Se spune ca, iarna, marea este deprimanta si sinistra, dar nu este deloc asa, marea este superba, marea este o oaza de liniste unde va puteti regasi, unde va puteti relaxa cu adevarat. Obiceiul este, intradevar, ca vara sa mergeti la mare si, iarna, la munte, dar nimeni nu stie cu adevarat ce frumoasa si stralucitoare este marea iarna, cat de mult va poate inspira si cat de mult va ajuta sa va relaxati sunetul valurilor si al pasarilor.

Mai ales cand marea ingheata, peisajul este superb si atrage foarte multi turisti, de la bunici nostalgici care se tin de mana amintindu-si perioade similare de la malul marii, pana la tineri indragostiti care cauta sa imortalizeze fiecare stabilopod, pescarusi sau ambarcatiune prinsa in gheata.

Marea Neagra este minunata si pentru faptul ca este singura care ingheata la tarm si care va ofera iarna un peisaj superb, inghetata, alba si foarte speciala, aceasta este uimitoare datorita sentimentelor pe care va face sa le traiti.

Advertisements