Tags

, ,

Chiar daca, la inceput, sunteti siguri ca va puteti organiza nunta singuri, pe parcurs totul devine foarte dificil si simtiti ca nu mai faceti fata, aveti nevoie de ceva special, ceva care sa transforme evenimentul in acela pe care l-ati visat mereu, aveti nevoie de profesionisti, de persoane care sa va ajute la organizarea acestuia intr-un stil original si in acelasi timp spectaculos, la organizarea evenimentului de gheata.

 

Hotelul-de-gheata-de-la-Balea-Lac2

 

Un eveniment de gheata presupune o organizare minutioasa a unor profesionisti, a decorurilor din gheata, a sculpturilor de diferite marimi si forme pe care le puteti aseza oriunde in locatie. Ele vor fi in concordanta chiar si cu tema aleasa pentru eveniment si, cu siguranta, va fi o surpriza de proportie pentru invitati.

Uitati de clasicele decoruri pentru nunti, care nu fac decat sa confunde o nunta cu alta, iesiti din tipar si adaugati dumneavoastra ceva special, o sculptura de gheata care poate lua diferite forme si pe care o puteti aseza chiar si pe masa, in loc de aranjamentele florale, sau un bar de gheata care va poate ajuta in prepararea bauturilor sau pentru mentinerea fructelor fresh.

Suportul profesionist de care aveti nevoie in organizarea nuntii este de consiliere in alegerea sculpturii de gheata potrivite si adaptarea acesteia perfect in decor.

Advertisements