Tags

, ,

Se pare ca, de ceva timp, transportul in comun este din ce in ce mai folosit, mai ales transportul national si international cu autocare de lux a devenit foarte uzual pentru toate persoanele, indiferent de varsta sau clasa sociala.

coaches

Criza financiara a afectat si acest sector de transport privat, asta pentru ca transportul in comun este o economie considerabila in buzunarele fiecarui om, iar, spre surprinderea tuturor, numarul calatorilor cu transportul in comun pana la aeroport sau nu numai este din ce in ce mai mare.

Plecand de la prezumtia ca este criza, toata lumea a inceput sa stranga cureaua, lasa masina acasa si profita de tot ce le iese in cale, mai ieftin desigur, asa ca transportul cu autocare de oriunde si in orice directie, categoric este mult mai avantajos decat masina personala, taxiul sau transportul privat.

Acest lucru nu este rau deloc, ba chiar are mai multe avantaje atat pentru calatori cat si pentru mediul inconjurator care scapa macar putin de poluarea creata de masini. Folositi pentru transportul national si international, mai ales, transportul in comun, pentru a nu risca sa platiti mai mult decat ar costa un bilet de avion. Insa este absolut necesar sa aveti in vedere transportul cu autocare de lux, cu mijloace de transport cu dotari care sa ajute conducatorul auto sa va transporte in siguranta la destinatie.

Advertisements