Tags

, ,

Pentru cei ce locuiesc la apartament, cand vine frigul trebuie sa mutati florile din balcon in casa, la caldura, pentru a le oferi un mediu prielnic, cultura indoor este foarte pretentioasa si iarna riscati sa pierdeti foarte multe flori datorita faptului ca nu le oferiti lumina suficienta, soare sau prea multa apa.

 

876

 

In anotimpul rece, florile trebuiesc ingrijite mai mult si au nevoie de o atentie mai mare, depinzand desigur de la o floare la alta, unele trebuiesc udate moderat, altele prefera apa, unele lumina multa, altele umbra, iar temperartura din casa nu este tocmai buna pentru fiecare specie in parte. Cultura indoor are nevoie de mult mai multa atentie din partea dumneavoastra decat o clutura outdoor, pentru ca plantele de apartament sunt mai pretentioase.

 

Muscata, pentru ca o cunoaste toata lumea, o planta de apartament foarte raspandita, nu este foarte pretentioasa si se adapteaza usor, temperatura nutrebuie sa scada sub 10 grade celsius. Ficusul este o planta nu foarte sensibila, se adapteaza foarte usor mediului, iarna totusi nu trebuie tinut la mai putin de 15 grade celsius.

 

Pentru a ingriji corespunzator cultura indoor pana la iesirea din iarna este foarte important sa tineti cont de rezistenta acestora la anumiti factori ca spatiul, temperatura si lumina, care pot sa puna probleme in cresterea si dezvoltarea armonioasa a acestora.

Advertisements