Tags

, ,

Sezonul de scufundari de agrement in Marea Neagra dureaza din aprilie pana in octombrie, deoarece temperatura apei este mult prea scazuta in anotimpul rece pentru a rezista in adancuri.

 

 

deal-v1342438204

 

Tot mai multe persoane sunt atrase de aceasta lume noua, misterioasa, minunata, de a face scufundari de agrement, deoarece descopera senzatii noi, observa tot felul de creaturi vii colorate pe care nu le vad decat in acvarii sau la televizor.

 

Romania ofera o gama diversificata de locatii unde se pot face scufundari: in Marea Neagra, unde pot fi explorate diverse epave, unde, la cativa metri adancime, se intalneste un univers impresionant; diverse lacuri din tara, pesteri si chiar locuri unde se pot face scufundari sub gheata.

Scufundarile in Marea Neagra sunt de-a dreptul uluitoare si oricine doreste sa descopere fata nevazuta a Marii Negre trebuie sa urmeze, inainte de toate, un instructaj pe care il ofera scafandrii profesionisti, alaturi de care va si scufundati.

Pentru persoanele care sunt pasionate de acest minunat sport, iarna este un anotimp foarte trist, asteptarea devine din ce in ce mai lunga, iar timpul pare ca sta in loc pana la venirea verii sau sezonului de scufundari de agrement.

Advertisements