Tags

, ,

Fiecare are idei pentru nunta, numai ca nu tot timpul pot fi puse in practica din diverse motive, fie ca sunt prea costisitoare, fie ca nu se potrivesc evenimentului sau tinutei, sau pentru simplu fapt ca nu au echipamentul necesar pentru organizarea unui eveniment de gheata, o idee nou nouta, pe care o pun in practica specialistii in domeniu.

sculptura de gheata

Vechile obiceuri care se foloseau in organizarea nuntii, nu numai ca nu mai sunt de actualitate ci sunt si foarte incarcate, extravagante poate, iar in ziua de azi se cauta si se poarta in organizarea nuntii notiunea de simplitate.

Organizarea nuntii intr-o maniera cat mai naturala face ca toate lucrurile sa vina de la sine, inclusiv distractia si voia buna, iar sculpturile de gheata prezente la nunta, organizarea celui mai important eveniment din viata dumneavoastra cu tema de gheata semnifica rafinament, finete si delicatete.

Ce meniu sa alegeti, ce muzica si ce decor sunt marile dileme ale unei nunti, iar pentru a va usura munca si nu doar atat, pentru a avea cea mai frumoasa si originala nunta alegeti sculpturile de gheata sub orice forma, pe masa, sub forma unui bar sau initialele mirilor acestea se potrivesc oricum.

Advertisements