Tags

, ,

Nuntile de vis nu sunt doar in imaginatia mireselor sau doar in basme, acestea chiar exista, putin mai mult interes si implicare din partea mirilor cu ajutorul unei firme specializate si gata, veti avea un eveniment de gheata, elegant, in care povestile si povestirile devin realitate. Imbinand stilul clasic cu cel elegant, obtinem ceea ce numim minunat, evenimente de gheata rafinate, nunti de vis pe care orice mireasa si le doreste.

evenimente de gheata

Cu ajutorul vedetelor evenimentului, adica a sculpturilor din gheata nunta dumneavoastra se transforma radical, dintr-un eveniment simplist, fad, fara nici un fel de stralucire in ceea ce ati visat intotdeauna fiecare in parte.

Sculpturile din gheata sunt foarte usor de “asortat” pentru ca merg atat pe masa invitatilor sau a mirilor, cat si ca suport pentru fructe, bar pentru bauturi sau initialele mirilor sculptate ca obiect ce merita admirat si apreciat de catre oaspeti.

Fiti indraznete si optati pentru organizarea nuntii cu sculpturi din gheata, mai ales ca acestea pot fi confectionate chiar in fata dumneavoastra, sub denumirea unui show live de gheata, cu muzica si lumini in ton cu evenimentul.

Advertisements