Tags

, , ,

Se stie ca cei mai buni medici se gasesc la spitalele din capitala, la fel se intampla si cu clinicile stomatologice. Daca vreti un inceput bun pentru dintisorii micutului dumneavoastra, apelati la serviciile de pedodontie din Bucuresti.

 

stomatologie copii bucuresti

Prima vizita la dentist si controlul dintilor bebelusilor trebuie sa aiba loc pana intr-un an, odata cu aparitia primilor dintisori. Medicul stomatolog va examina dintii bebelusului, deoarece exista riscuri foarte mari ca acestia sa aiba carii, formate din cauza abuzului de biberon, se va uita dupa probleme de dezvoltare, dar va va invata si cum sa ii curatati dintii bebelusului corect si, desigur, cum sa preveniti obiceiurile daunatoare ale copiilor, ca suptul degetului.

 

Stomatologia pentru copii este necesara. Cel putin o vizita pe an la stomatolog garanteaza o dantura frumoasa pentru copilul dumneavoastra si se exclude transmiterea problemelor la dintii definitivi. In momentul in care dintii de lapte vor cadea, copilul va scapa definitiv de probleme.

 

Tratamentele stomatologice in rate sunt in avantajul parintilor, ceea ce inseamna ca nimic nu va mai impiedica sa mergeti cu copiii la stomatolog si mai ales sa ii familiarizati cu acesta, pentru a inlatura definitv frica de dentist. Stomatologia pentru copii este, acum, la indemana parintilor prin serviciul de stomatologie in rate.

Advertisements