Tags

, ,

Inainte se foloseau in primul rand cazile in baie, de aceea multi dintre dumneavoastra au acasa in loc de o cabina de dus, care ocupa mai putin spatiu, o cada veche, careia nu ii puteti atasa hidromasaj sau altele si de care nu va folositi cu adevarat. Chiar daca aveti cada, tot dus faceti, pentru ca este mai rapid si consumati mai putina apa.

 

cabina de dus cu hidromasaj

 

Acum nu numai ca este la moda, dar este si mai utila o cabina de dus cu hidromasaj, in afara de faptul ca beneficiati de avantaje ca: timp mai putin, consum mai mic, aceasta are si un sistem de hidromasaj de care va puteti bucura chiar la dumneavoastra acasa.

 

Si desigur stiti multitudinea de beneficii pe care o are hidromasajul asupra organismului,  amelioreaza febra si intinderea musculara, ajuta la relaxarea muschilor si fluidizarea circulatiei sangvine, imbunatateste aspectul epidermei, combate celulita, amelioreaza insomnia cat si stresul cotidian si multe altele.

 

In momentul in care va reamenajati baia trebuie sa va ganditi in primul rand la confortul dumneavoastra, la spatiul pe care il aveti si, desigur, la avantajele si beneficiile pe care vi le ofera o cabina de dus cu hidromasaj. Cu acest sistem de hidromasaj nu mai este nevoie sa mergeti la saloane sau sali de fitness, aceasta este echipata cu mai multe capete de jeturi, exercitand un masaj prin presiunea cu care sunt evacuate.

Advertisements