Tags

, ,

Saniusul si jocul cu zapada sunt preferatele copiilor, dar acest lucru de cele mai multe ori este o mare grija pentru parinti. Frigul si curentul de pe partie cauzeaza dureri dentare pentru copiii care au deja o sensibilitate sau pur si simplu accentueaza alte afectiuni pe care acestia le au. Pentru ca nici un copil nu poate suporta nici un episod dureros, oricand puteti merge cu el la medic, stomatologia pentru copiii in Brasov, Predeal, Moeciu sau imprejurimi este deschisa non stop, pentru a va ajuta atat pe dumneavostra cat si pe micuti sa aveti un concediu distractiv si relaxant.

stomatologie copii brasov

Pentru toti copiii din lume, iarna inseamna distractie si aventura. Pentru ca acest anotimp sa fie preferatul copiilor trebuie sa indeplineasca cea mai importanta conditie, sa ninga. Cum in aceasta perioada nu am avut parte de zapada si copii isi doresc lucrul acesta, nu ramane decat sa dati o fuga la munte, un weekend pentru saniusul pe partie, jocul cu bulgarii, construirea omului de zapada si multe alte distractii.

Daca intampinati probleme stomatologice cu copilul dumneavostra datorate frigului si curentului de pe partie nu administrati antiinflamatoare, acestea nu fac decat sa calmeze durerea temporar, iar autoadministrarea de medicamente poate fi chiar periculoasa sau ineficienta. Pentru orice problema dentara este cel mai bine sa apelati la stomatologia pentru copii, in felul acesta copilul dumneavoastra nu va trebui sa ma sufere si a doua oara din cauza teribilei dureri de masea.

Advertisements