Tags

, ,

Daca vreti sa vizitati unul dintre cele mai frumoase zone ale Romaniei sau pur si simplu vreti sa ajungeti in orasul Tulcea exista doua posibilitati: cu avionul pana la aeroportul International “Delta Dunarii” sau cu masina. Poate multi dintre dumneavoastra nu stiti ca exista un aeroport in Tulcea si apelati la transportul in comun, dar este mult mai simplu sa alegeti sa mergeti cu avionul din Otopeni in Tulcea sau din orice alta destinatie. Este mult mai comod, iar in aeroport sunt firme de inchiriere auto Tulcea care stau la dispozitia dumneavoatra oricand.

inchirieri auto tulcea

Tulcea fiind o zona foarte frecventata de turisti din toata lumea, datorita locurilor spectaculoase, reliefului si faunei pe care Delta Dunarii  o ofera, este absolut necesar un aeroport, mai ales pentru cei care nu locuiesc in Romania. De aceea foarte multe firme de inchirieri auto Tulcea sunt mereu in aeroport pentru a va ajuta sa va deplasati, sa vizitati si sa cunoasteti imprejurimile.

Cel mai simplu si confortabil mod de a ajunge in Delta Dunarii este cu siguranta avionul, iar pentru deplasarea in scop turistic puteti inchiria o masina din aeroportul Tulcea care va conduce mult mai simplu la hotelul in care sunteti cazat cu ajutorul sistemului Gps cu care este dotata.

Advertisements