Tags

, , ,

Fiecare isi amenajeaza baia dupa bunul plac, dar cand aceasta este mica, totul se rezuma la ceea ce incape in ea. Ca unii doresc sa isi coloreze baia in verde, rosu, altii prefera sticla sau modelul clasic, exista variante pentru toate gusturile. Pentru o baie mica, clar se recomanda o cabina de dus cu hidromasaj, beneficiati si de spatiu si de un masaj de relaxare cand va simtiti incordat dupa o zi de munca. Sau daca preferati ceva mai modern, care desigur sa incapa intr-o baie mica se potriveste perfect dusul incastrat in perete.

cabina de dus cu hidromasaj

Cabinele de dus cu hidromasaj sunt ideale, mai ales in baile decorate cu stil si bun gust. Pentru ca baia este unul din locurile in care va rasfatati si va doriti sa va relaxati, sa uitati de grijile de zi cu zi, de aceea este ideal sa va creati acel colt exact asa cum vi l-ati imaginat.

Pentru ca in ziua de azi, la apartament este foarte mare problema cu spatiul, cabinele de dus cu hidromasaj se incadreaza perfect si va ofera un mini spa chiar la dumneavoastra acasa. Si pentru ca aveti nevoie ca spatiul creeze o senzatie de mai mare, sa para mai aeresitit, culorile calde, pastelate reusesc acest lucru.

Advertisements