Tags

, ,

Totul se datoreaza, desigur, banilor, oamenii nu isi mai permit sa plateasca un tratament stomatologic, asta pentru ca ajung foarte tarziu, cand au pierdut dintii si costurile sunt mai mari. Daca ar merge fiecare dintre ei la timp la dentist, sau ar face vizitele normale, regulate pretul unui tratament cu siguranta nu ar mai fi acelasi. Din acest motiv, s-a inventat o noua modalitate de plata, tratamente stomatologice in rate, totul pentru beneficul pacientilor.

stomatologie in rate Bucuresti

Romanii sunt pe primul loc in Uniunea Europeana pentru faptul ca merg cel mai rar la dentist. De ce grija fata de dantura nu este una din prioritatile romanilor? Acestia sunt mereu tristi pentru ca le este rusine sa zambeasca, au foarte des dureri de dinti, mai ales cand beau ceva rece sau fierbinte si totusi nu se inghesuie la medic sa isi rezolve aceste probleme. Din pricina banilor, interesul pentru stomatologie a fost lasat deoparte.

Pentru toate aceste persoane care nu merg la stomatolog din cauza lipsei de bani exista si stomatologia in rate in Bucuresti mai ales, deoarece sunt foarte multe clinici particulare care isi permit si isi doresc ca oamenii sa trateze afectiunile stomatologice la fel ca pe cele ale oricarui organ.

Advertisements