Tags

, ,

Chiar daca nu aveti un buget prea mare la dispozitie, orice mica schimbare face ca baia dumneavoastra s fie diferita. Principalele elemente care schimba o baie sunt categoric acelea mai importante, cada sau cabina de dus. Schimbarea pe care doriti sa o faceti depinde cel mai mult de spatiu, asadar pentru o baie mica se recomanda o cabina de dus cu hidromasaj, aveti mai mult spatiu si un element nou ce va ajuta sa va relaxati in serile in care sunteti epuizat.

dus hidromasaj

Daca va doriti un alt fel de design, decat o cada de baie clasica puteti alege modelele de cabina de dus cu hidromasaj si sauna in acelasi timp. Va doriti sa ajungeti acasa cat mai repede si nu va mai grabiti cand faceti dus, doar pentru a nu mai sta in acea incapere. Un nou concept de cabina de dus cu hidromasaj, care este potrivita oricarui spatiu si dimensiuni este dusul incastrat in perete.

Pentru ca oricine are nevoie de o schimbare in viata, mai ales in incaperea in care locuieste, deoarece lucrurile se invechesc, se demodeaza, amenajati-va baia. Baia personalizata schimba categoric “aerul” incaperii. O cabina de dus sau o cada cu hidromasaj face din baie, un colt de relaxare si destindere.

Advertisements