Tags

, ,

Lucrarile de sudura subacvatica se efectueaza atat in apa sarata cat si in apa dulce. Acest procedeu fiind cel mai cunoscut in cazul reparatiilor subacvatice, dar si a celor de ranfluare  nave este cel mai aplicat in astfel de cazuri. Acest tip de sudare se face cu ajutorul unui arc electric, in apa, rezultand o imbinare sudata cu caracteristici mecanice apropiate de sudura realizata pe uscat sau la suprafata. Daca aveti nevoie de serviciul de sudura subacvatica apelati numai la specialisti si la companii de referinta.

sudura subacvatica

Ce inseamna specialisti in sudura subacvatica? Specialisti in sudura subacvatica ii putem numi pe aceia care acopera o arie larga din ceea ce inseamna activitate sub apa, de la scufundari de agrement, pana la lucrari subacvatice foarte dificile ca ranfluare nave, recuperare subacvatica persoane si reparatii subacvatice. Interventiile subacvatice necesita foarte multa experienta, dar si echipamente speciale si performante, astfel incat acestea ca sudura subacvatica sa se realizeze repede si in conditii de maxima siguranta.

Datorita cererilor cat mai mari in domeniul interventiilor subacvatice pentru intretinerea, repararea sau controlul instalatiilor si structurilor navelor, sudarea subacvatica a devenit un mijloc de baza la care se apeleaza in cazul navelor scufundate, sau in curs de scufundare.

Advertisements