Tags

, ,

Pentru a sarbatori o zi importanta din viata dumneavoastra merita sa faceti ceva special. Nu este nevoie sa va chinuiti cu tot felul de organizari pe acasa, cu tot felul de meniuri dificile mai ales daca sunteti stangaci in astfel de lucruri, care la final nici nu va ies, veti impresiona mai degraba cu o cina aproape de malul marii cu lumanari si sampanie cu un meniu sofisticat. Cea mai frumoasa cina romantica o puteti avea la malul marii, la un restaurant in Constanta, unde veti avea parte de priveliste superba si muzica live de colectie.

restaurant constanta

Cum arata o cina romantica perfecta? Un restaurant din Constanta special care intruneste toate conditiile unei cine de vis, perfecte la malul marii, in Portul Tomis, noaptea privelistea este superba, mii de luminite din port se aprind, muzica oferita de un live band, aranjarea mesei special pentru o cina romantica si preparate speciale si delicioase.

Cum sa sarbatoriti cea mai frumoasa zi din an? O seara deosebita pe care sa nu o uite curand persoana iubita trebuie sa se inchieie cu o cina romantica la un restaurant bun din Constanta, intr-o atmosfera intimna si primitoare.

Advertisements