Tags

, ,

Cu siguranta vi s-a intamplat macar o data sa aveti dureri de cap groaznice, niste migrene de care nu ati putut scapa usor. Desi ati luat tot felul de pastile, acestea nu au trecut, asta pentru ca aveti nevoie de multe alte lucruri pentru ca migrena sa treaca. In cazul durerilor de cap odihna, exercitiile de relaxare, o baie fierbinte, o compresa cu apa rece si plimbarile in aer liber fac minuni. Dar pentru ca recuperarea sa fie mai rapida se recomanda ortezele cervicale, acestea sunt confectionate in functie de gravitatea traumatismului.

orteze cervicale

Cu ce ajuta ortezele cervicale? Ortezele medicale imobilizeaza zona, fiind de obicei sub forma unui guler, protejeaza si amelioreaza durerile de cap, in cazul nevralgiilor cervicale, spondilozei cervicale, discopatiei, herniei de disc. Acestea sunt foarte confortabile, deloc stanjenitoare, sunt fixe sau mobile, confectionate din diferite materiale.

Cum deosebiti o migrena de o alta afectiune? Durerile provocate de migrena se resimt in ambele regiuni ale craniului, chiar si in zona fruntii, acesta se agraveaza cand faceti efort si este insotita uneori de greata si varsaturi. Pentru durerile de cap provocate de migrene sunt recomandate ortezele cervicale, acestea imbunatatesc functiile si amelioreaza durerile.

Advertisements