Tags

, ,

Copiii cand ies la joaca afara, in aer liber unde terenul nu este special amenajat sunt supusi unor riscuri de accidentare. Cum nu puteti sa le interziceti sa alerge, sa se joaca in voie trebuie sa gasiti un loc perfect pentru siguranta acestora, dar unde sa nu isi piarda partenerii de joaca. Un loc de joaca pentru copii, cu spatiu atat in interior cat si afara, unde personalul este pregatit si instruit pentru a le oferi distractie si siguranta copiilor este perfect pentru joaca copiilor dumneavoastra.

loc de joaca bucuresti

Supravegherea copiilor la joaca este foarte importanta! Copiii mici nu stiu cum sa se dea in leagan, nu se descurca cu apreciarea distantelor, asa ca este cel mai bine ca un adult sa fie tot timpul in preajma lor pentru a-I ajuta. Sa nu mai vorbim de terenurile de beton sau asfalt care sunt cele mai periculoase pentru ca cei mici se pot lovi foarte rau, iar acestea se afla in principalele locuri de joaca in aer liber. Pentru a evita accidentarile acestora mergeti cu ei la un loc de joaca din Bucuresti, acesta impiedica accidentarile in totalitate.

Evitati parcurile cu tobogane ruginite si tot felul de echipamente din metal care cresc riscul ca acestia sa se loveasca, sa se zgarie si mergeti cu copilul la un loc de joaca din Bucuresti.

Advertisements