Tags

, ,

Copiii abia astepta aceste zile calduroase pentru a se juca in aer liber, fara haine groase, pentru a putea alerga in voie. Daca nu aveti timp sa mergeti cu ei in parc, ii puteti duce la un loc de joaca pentru copii in aer liber este o metoda foarte buna pentru a-i antrena meru la joaca, pentru a le oferi posibilitatea de a se juca cu alti copii si pentru a respira aer proaspat in zilele calduroase. Locul de joaca din sectorul 6 este un loc de joaca sigur, intim unde copiii se pot juca in voie atat in aer liber cat si in interior.

loc de joaca sector 6

Ce activitati pot avea copiii la un loc de joaca? La locul de joaca copiii sunt atrenati in jocuri, concursuri si activitati cu scop educativ, in afara de tobogane, trambulina, tuneluri si alte jucarii interesante pe care acestia le pot testa. Copiii sunt atrasi de tot ce este nou, mai ales in materie de jucarii, de aceea sunt mult mai interesati de alte jucarii decat cele de acasa.

Mergeti cu micutii dumneavoastra la locurile de joaca din Bucuresti unde pot petrece timpul jucandu-se frumos cu alti copii, facand concursuri in echipe si invatand tot felul de activitati educative.

Advertisements