Tags

, ,

Cel mai bun mijloc pentru invatare este jocul, de aceea este foarte important sa le oferiti copiilor dumneavoastra posibilitatea sa se joace alaturi de un partener de varsta lui, unde va invata sa construiasca, sa isi imagineze, sa se amuze cu lucruri specifice varstei. Este foarte important sa primeasca toate aceste lucruri si din partea parintilor, care este necesar sa isi dedice o parte din timp copiilor sai, dar cea mai buna metoda este sa ii oferiti posibilitatea sa se joace cu copii de varsta lui. Daca nu aveti prietene cu copii cu care acestia se pot juca, mergeti cu cei mci la locul de joaca pentru copii din sectorul 6.

loc joaca sector 6

Toti copiii simt nevoia sa se joace, dar le place sa faca acest lucru mai ales in compania altor copii, unde isi pot lasa imaginatia sa construiasca tot felul de povesti interesante ale copilariei. Multe mamici nu au cum sa le ofere copiilor mediul de joaca pe care si-l doresc, fie ca nu au unde sa il duca pentru a intalni alti copii sau fie ca nu au timp, dar acesta nu este un capat de lume, de aceea exista locul de joaca pentru copii.

Partenerii ideali de joaca ai copiilor sunt alti copii de varsta lor, in care acestia au cea mai mare incredere ca pot explora o gramada de jocuri si locuri interesante. Daca parintii nu au timpul necesar pentru a se dedica celor mici pot apela la un loc de joaca pentru copii din Bucuresti, acolo vor gasi atat prieteni de joaca cat si jocuri si jucarii de toate felurile.

Advertisements