Tags

, , , ,

Luna martie vine cu semne vizibile de primavara, momentul potrivit pentru a acorda atentie plantelor din gradina sau ghiveci. Cel mai important pentru un gradinarit de calitate este pamantul plantelor, care necesita fertilizatori si nutrienti pentru a oferi o recolta bogata. Daca va doriti calitate si in acelasi timp cantitate, noua tehnologie ce se bazeaza pe cresterea plantelor in apa si nu in sol cum se obisnuieste este un miracol. Agricultura hidroponica este o solutie pentru o productivitate mai mare, pentru o calitate superioara a produselor, dar si pentru o recoltare chiar si de doua ori pe an.

cultura hidroponica

Cum sa ingrijiti cultura indoor? In cazul in care va plac plantele si nu aveti o gradina in aer liber unde sa le cresteti, cele in ghiveci sunt la fel se frumoase si infloritoare si inlocuiesc perfect o gradina la casa. Chiar daca vi se pare dificil de ingrijit o planta intr-un mediu inchis, in ghiveci, puteti reusi cu ajutorul lampilor de crestere indoor, nutrientilor si fertilizatorilor.

Pentru o cultura indoor infloritoare puteti apela la sfaturile si produsele din grow shop-uri, astfel planta se va dezvolta in perfecta armonie atat din punc de vedere al pamantului cat si al necesarului de lumina.

Advertisements