Tags

, ,

Se intampla ca din cauza unor accidente sau a cariilor sa va cada dintii, iar pentru a inlocui golurile este nevoie de o proteza dentara fixa sau mobila. Aceasta se comporta si arata exact ca dintii naturali dovedindu-se o alternativa eficienta chiar si in cazul in care v-ati pierdut toti dintii. Serviciul de protetica dentara Bucuresti ofera persoanelor cu probleme dentare un nou inceput si un zambet larg si colorat.

protetica dentara bucuresti

Cat timp rezista protezele dentara? Acestea pot rezista foarte mult timp, in jur de 30 de ani sau chiar mai mult de atat, dar desigur acest lucru depinde si de modul de ingrijire si de utilizarea lor zilnica. Pentru a pastra cat mai mult protezele este necesar sa mergeti la medicul stomatolog la control de fiecare data cand simtiti sau vedeti semne de uzura.

Avantajele unei proteze dentare sunt numeroase si tin atat de aspectul fizic cat si de libertatea de a consuma orice. Cu o proteza dentara zambetul este mai larg si mai placut deoarece va ajuta obrajii sa se sprijine, iar tenul sa arate mai bine si puteti consuma orice doriti fara sa mai simtiti dintii sensibili.

Advertisements