Tags

, ,

Daca iarna va doriti o nunta cat mai calduroasa, vara cu siguranta este exact invers. Chiar daca optati pentru nuntile in aer liber pe malul unui lac sau al unei piscine, sau in interior aveti nevoie de cateva elemente fresh pentru a improspata aerul cald si atmosfera fierbinte. Daca va doriti mai multa culoare si diversitate, puteti alege cocktail-uri servite la un bar de gheata, in stilul acesta oamenii nu vor trebui sa mai astepte sa apara ospatarul, se pot duce singuri la bar sa serveasca o bautura fresh si rece.

bar de gheata

Barurile din gheata sunt deosebit de elgante, dar si foarte utile in perioada de vara, cand caldurile depasesc orice limita si simtit nevoia de o bautura rece tot timpul. Fie ca il folositi doar ca un punct de atractie unde pastrati fructele fresh, fie ca le oferiti invitatilor cate o bautura savuroasa si gustoasa, oricum ar fi schimba putin atmosfera si impresioneaza la prima vedere.

De ce sa alegeti evenimente de gheata? Cand temperaturile depasesc limita admisa si nu numai, un bar de gheata racoreste invitatii cu un cocktail rece sau o sculptura din gheata asezata pe fiecare masa.

Advertisements