Tags

, ,

Portul Tomis va va cuceri imediat cu aerul cosmopolit, delicatesele din peste si fructe de mare si va promite o seara de neuitat. In afara de privelistea incantatoare si feerica pe care o ofera miile de luminite si ambarcatiuni de pe Marea Neagra, in Portul Tomis puteti sa savurati si cele mai delicioase preparate din fructe de mare si peste proaspete. Un restaurant in Portul Tomis se remarca printr-o locatie minunata cu mancare excelenta, unde puteti simti briza marii si va puteti bucura de peisaj.

restaurant portul tomis

Restaurantele din Constanta versus restaurantele din Ibiza. Daca acum ceva timp Portul Tomis si centrul vechi al Constantei erau in paragina, acum nu mai putem spune acelasi lucru, atmosfera teraselor si restaurantelor din Portul Tomis poate fi comparata cu cele din Ibiza. Acestea va intampina cu meniuri exclusiviste, servicii ireprosabile si locatie superba la malul Marii Negre, dupa ce acesta a fost restaurat in cea mai mare parte.

Preparatele din Portul Tomis sunt specifice zonei, de aceea puteti degusta nenumarate delicatese din peste si fructe de mare alaturi de un vin bun. Restaurantele din centrul vechi al Constantei imbina cladirile vechi si constructiile moderne, povestile pescaresti cu ambarcatiunile de lux, astfel ca se transforma intr-o destinatie impresionanta.

Advertisements