Tags

, , ,

Sarcinile ce revin tuturor oamenilor ce stau in preajma persoanelor cu afectiuni locomotorii ajuta in primul rand la incurajarea acestora sa incerce sa se integreze din nou in societate fara teama si complexe. Pentru a putea mearge mai departe au nevoie de incurajare, sustinere si foarte multa putere pentru aceasta lupta continua. Trebuie sa ajutati aceste persoane sa devina cat mai independente posibil cu ajutorul unui fotoliu rulant electric, ce ii ajuta la indeplinirea nevoilor firesti si normale fara nici un fel de ajutor.

fotoliu rulant electric

Ce este un fotoliu rulant electric? Acest dispozitiv de mers ce mai are si denumirea de scaun cu rotile, dar mult mai performant si functional ofera persoanelor in imposibilitatea de a merge o independenta totala in scopul indeplinirii nevoilor fiziologice, de hrana, umane, dar in acelasi timp si o stare emotionala mult mai buna datorita cresterii increderii in sine.

Pentru ca deplasarea face intotdeauna probleme in cazul acestor persoane cu handicap oferiti-le cel mai bun ajutor, un sprijin fizic cat si psihic in mentinerea sanatatii, un obiect ce le ofera independenta dar si incredere in sine, un ajutor de nadejde, un fotoliu rulant.

Advertisements