Tags

, ,

Ultima generatie de cabine de dus este incantatoare, in afara faptului ca au un design deosebit, avangardist, acestea pot fi echipate in functie de preferintele fiecaruia, cu dus tropical, baterie incastrata in perete, duze de hidromasaj, sauna sau toate acestea la un loc. Cand cumparati o cabina de dus cu hidromasaj stiti ca este foarte utila in tratarea diferitelor afectiuni, dar nu stiti ca poate reprezenta motive de reproductie pentru bacterii.

dus hidromasaj

La ce ajuta service-ul pentru cabine de dus? Din fericire exista o solutie pe care toti specialistii o recomanda, care curata si igienizeaza conductele pentru a reduce potentialul de infectie bacteriana, chematii persoanele atesate in domeniu pentru service cabine de dus. Cu ajutorul unor solutii profesionale se curata sistemele de hidromasaj atat pentru igienizarea lor cat si pentru eliminarea calcarului.

Avantajele folosirii unei cabine de dus cu hidromasaj sunt sunt foarte multe in cazul in care doriti sa va achizionati una, ocupa mult mai putin spatiu, consumul de apa este mult mai redus si sunt foarte usor de intretinut. Cabinele de dus se potrivesc oricarei bai, fie ca este mica, fie ca este mare, o cabina de dus schimba cu totul aspectul incaperii si sunt o solutie practica si foarte eleganta pentru orice camera de baie.

Advertisements