Tags

, ,

Un cabinet stomatologic trebuie sa fie modern, iar acest lucru inseamna aparatura de ultima generatie, materiale de calitate, tratamente eficiente si fara durere. Perceperea tratamentului stomatologic dureros de catre pacient se face in general prin intermediul durerii dar si al zgomotului turbinei si al altor echipamente stomatologice. De aceea majoritatea medicilor utilizeaza cat mai multe programe muzicale care relaxeaza pacientul, dar si aparatura stomatologica de utima generatie, piesele de mana si unitul dentar fiind cele mai importante.

piese de mana

Intr-un cabinet stomatologic modern durerea este minima iar satisfactia este maxima! Aparatura performanta si materialele de calitate ofera pacientului dinti rezistenti, albi si stralucitori. Piesele de mana, turbinele, aparatul pentru detartraj sunt inventii realizate pentru confortul medicilor stomatologi, dar si pentru pacienti. Calitatea si siguranta tratamentelor dentare constau in echipamentele si materialele performante, acestea permitand diagnosticarea afectiunilor dentare precum si confortul pacientului in timpul tratamentului.

Ultima generatie de unituri dentare folosesc un concept extraordinar si standardul cel mai inalt in materie de igiena si confort. Acestea ofera o stare de relaxare, ceea ce ii motiveaza pe pacienti sa revina la cabinet si sa ii ofere toata increderea medicului stomatolog.

Advertisements