Tags

, ,

Odata ce tehnologia moderna evolueaza devine si foarte atractiva pentru copii, ceea ce presupune o dependenta de calculator, tableta, telefon si chiar televizor. Sedentarismul cauzat de orele petrecute in fata calculatorului la jocuri reprezinta un inamic al sanatatii, de aceea cel mai bine pentru micutii dumneavoastra este sa se joace cu jucarii, cu alti copii, sa alerge in aer liber sis a se bucure cu adevarat de copilarie. Daca nu stiti ce jocuri sa mai propuneti copiilor in aer liber mergeti cu ei la locul de joaca din sectorul 6, va ofera spatiu atat in interior cat si in exterior.

Boys and girls running

Jocul inseamna de fapt miscare, explorare, comunicare, socializare, iar aceste aspecte nu le intalnesc la un joc de calculator sau la televizor, copiii se dezvolta corect cu ajutorul jocurilor de afara, jocurilor cu alti copii sau cu parintii, jucariilor pentru varsta lor si nu in fata unui gadget.Pentru a le oferi copiilor cel mai bun mediu pentru joaca mergeti cu ei la un loc de joaca din Bucuresti.

La un loc de joaca pentru copii din sectorul 6 copiii se pot distra in aer liber cu foarte multe jucarii, tobogane, casute, trambuline pe care nu le pot intalni in parc sau acasa.

Advertisements