Tags

, ,

Daca vreti sa mergeti la aeroport cu masina personala singura solutie este sa o lasati in parcarea aeroportului care are tarife imense, asta daca nu vreti sa o parcati pe o straduta si cand va intoarceti nu o mai gasiti. De ce sa platiti pe parcare aproape inca un bilet de avion cand puteti evita astfel de plati inutile si costisitoare cu ajutorul curselor speciale de transport Constanta-Otopeni.

transport constanta otopeni

De ce sa nu platiti decat 80 de ron in  loc de cateva sute de ron? Tarifele parcarilor din aeroport sunt exagerat de mari, iar daca vreti sa plecati pentru mai mult timp nu se merita. Pentru a merge in siguranta si confort la un pret foarte mic este de recomandat sa apelati la o companie de transporturi Constanta-Otopeni, astfel ca vor fi prezenti fara nici un fel de intarziere atat la plecare cat si la sosire, cu mentiunea sa faceti rezervare inainte cu cateva zile.

Evitati tarifele uriase din aeroport si alegeti sa calatoriti cu un buget mai redus, dar la fel de confortabil si sigur ca si cu masina personala. Transportul Constanta-Otopeni cu microbuzul ofera curse in fiecare zi, astfel ca veti ajunge in timp util in aeroport.

Advertisements