Tags

, ,

In aceasta era a vitezei toata lumea isi doreste sa faca lucrurile cat mai rapid si simplu, deci nu mai este timp nici macar seara dupa serviciu de o baie in cada. Chiar daca lucrul acesta inseamna relaxare suprema, o cabina de dus are mult mai multe avantaje si combina toate aceste beneficii, rapid, comod si relaxant. O cabina de dus cu hidromasaj in primul rand economiseste spatiul de aceea poate fi instalata si in baile mici, perfecta pentru persoanele care doresc sa beneficieze de puterea hidromasajului dar si care petrec foarte putin timp in baie.

dus hidromasaj

Este foarte in voga dusul cu hidromasaj deoarece este dotat cu o multime de functii si accesorii care fac dintr-un dus o experienta rapida, comoda si relaxanta. Cabinele de dus cu hidromasaj au un design modern, atractiv dar sunt si foarte benefice organismului, hidromasajul ajutand la relaxarea muschilor, la atenuarea durerilor de spate dupa o zi petrecuta la birou.

Cabina de dus cu hidromasaj poate fi comparata cu un salon spa deoarece utilarea acesteia cu aromaterapie si cromoterapie face parte dintr-un masaj hidro specific unui salon profesionist.

Advertisements