Tags

, ,

Pentru ca angajatii sunt cea mai importanta resursa intr-o companie acestia trebuie sa fie intotdeua pe primul plan. Rasplata acestora este evidenta din mai multe planuri, de aceea este necesara motivarea acestora si relaxarea la locul de munca. Dar pentru ca sanatatea este cea mai importanta si fara aceasta nu mai dau nici un randament acum ii puteti stimula prin acces gratuit la stomatolog. Serviciile de stomatologie pentru companii ofera fiecarui angajat in parte un abonament intr-o clinica stomatologica pentru fidelizarea si recompensarea acestora.

stomatologie companii

Serviciile dentare pentru companii din Bucuresti sunt din ce in ce mai cautate de catre angajatori care doresc sa le ofere un mic beneficiu angajatilor si o monitorizare atenta a starii de sanatate dentara. Pentru ca de cele mai multe ori nu mergeti la stomatolog din cauza costurilor ridicate, un abonament stomatologic suportat partial sau chiar integral de catre angajator poate fi un stimulent extreme de important.

De ce sa alegeti serviciile dentare pentru companii? Deoarece costurile la stomatolog in comparatie cu salariile sunt destul de mari pentru un angajat, companiile isi pot fideliza clientii cu un abonament stomatologic, acesta fiind si un sprijin financiar in rezolvarea unor probleme de natura stomatologica.

Advertisements