Tags

, ,

Organizarea petrecerii unui copil nu este asa de simpla precum pare, chiar daca micutii nu sunt la fel de pretentiosi ca cei mai mari, atentia se imparte in cu totul si cu totul alta directie. O idee foarte buna pentru petrecerea copilului dumneavoastra este sa o organizati la un loc de joaca din sectorul 6.

loc joaca sector 6

Organizati un bal mascat, trimiteti invitatii tuturor copiilor si specificati tema petrecerii, nu va faceti griji pentru costume, apelati la serviciul de inchirieri costume Bucuresti gasiti o varietete de costume de petrecere, animalute, printi si printese, flori si gaze, personaje disney pentru toti invitatii. Cu siguranta va iesi ceva inedit, iar copiii se vor distra pe cinste incercand sa intre in pielea personajelor preferate.

Locul de joaca din Bucuresti va organizeaza petrecerea de la A la Z, meniuri pentru copii si parinti, muzica, invitatii, loc de joaca cu tobogan, podea interactiva ce consta in proiectia cu ajutorul unui proiector, imagini, efecte si jocuri ce le permit copiilor sa interactioneze cu obiectele digitale ca si cu cele reale. Daca este frumos afara aveti acces gratuit si la locul de joaca in aer liber cu trambulina, casuta pentru copii si multe alte jucarii.

 

Advertisements