Tags

, ,

Plictisiti de statul pe sezlong, la soare si de inotatul in mare, turistii vor mai multa adrealina si aventura. Cei mai multi apeleaza la sporturile nautice care au disponiblitate intregul sezon si fara de care distractia pe litoral nu este complete. Cele mai preferate de turisti sunt ski nauticul, surfingul, caiacul, dar si scufundarile de agrement ce constau in explorarea adancurilor Marii Negre urmarind indeaproape activitatea a mii de specii de pesti si plante marine.

scufundari de agrement

Vreti sa descoperiti misterul subacvatic? Scufundarile de agrement va ofera posibiliatea de a da nas in nas cu lumea subacvatica. Acest sport va umple corpul de adrenalina, dar in acelasi timp va ofera o senzatie de relaxare, este minunat sa vedeti, sa simtiti si sa aveti posibilitatea sa atingeti tot ce odata a fost un mister. Scufundarile se practica numai alaturi de scafandrii profesionisti si echipament special ce constau intr-un echipament de scafandru si un tub cu oxigen.

Scufundarile de agrement le puteti practica si in Marea Neagra, dar inainte sa va aventurati in mare cereti sfatul unor profesionisti in servicii subacvatice, astfel nu va exista nici un pericol si va puteti bucura cu adevarat de acele minunatii.

Advertisements