Tags

, ,

Pentru ca se apropie vara cu pasi repezi, turistii vor invada statiunile romanesti de la malul marii. Turistii straini vin in numar din ce in ce mai mare pe litoralul romanesc pentru preparatele traditionale, distractia si plaja de la malul Marii Negre care cu fiecare an ce trece se aseamana cat mai mult cu cele din Ibiza. Pentru transferul de la aeroportul Otopeni este nevoie decat de o rezervare inainte cu cateva zile pentru ca companiile de transport sa va preia sis a va duca direct la mare.

transport aeroport

Daca trebuie sa ajungeti la aeroport nu trebuie neaparat sa inchiriati o masina deoarece transporturile dinspre Constanta inspre Otopeni sunt in fiecare zi, dar daca doriti sa calatoriti exclusivist puteti alege serviciul de transport privat care se face cu autoturisme de lux cu soferi profesionisti. Si transportul de persoane in comun se realizeaza in confort, cu microbuze marca de lux, speciale pentru a va simti bine pe tot parcursul drumului.

Nu trebuie sa va mai urcati intr-un taxi la intamplare si nici sa mai sunati prietenii sa vina sa va ia de la aeroport, este mult mai simplu sa va urcati direct intr-o masina speciala pentru transport de la aeroport.

Advertisements