Tags

, ,

Daca v-ati cumparat biletul de avion pentru o cursa low cost, cu siguranta va doriti ca transportul pana la aeroport sa fie cat mai ieftin si sa nu depaseasca sub nici o forma costul biletului. Chiar daca locuiti la o distanta foarte mare de aeroport, in Constanta spre exemplu nu trebuie sa va faceti griji in privinta costului transportului la aeroport, transporturile Constanta-Otopeni se fac in fiecare zi cu microbuze sau individual cu masini de tip limousine.

transport constanta otopeni

Daca este mai ieftin inseamna ca si serviciile sunt mai slabe? Deloc adevarat, transportul Constanta-Otopeni vine pe piata ca o necessitate pentru persoanele care nu isi permit o cursa individuala sau care nu detin o masina personala. Transportul in comun cu microbuze ofera un confort mult mai mare decat in cazul trenurilor sau a altor mijloace de transport oferind fiecarui calator un loc pe scaun si un spatiu pentru toate bagajele.

Este mai avantajos sa mergeti cu masina personala? Daca nu doriti sa platiti combustibil, parcarea usturatoare din aeroport si sa aveti loc pentru toate bagajele, apelati la tranportul Constanta-Otopeni cu microbuze si veti plati doar pretul biletului de 80 ron.

Advertisements