Tags

, ,

Daca in 2013 tendintele au fost unele romantice, anul 2014 se schimba si se indreapta catre o eleganta clasica in care accentul cade pe stralucire si pe detaliile dramatice ale aranjamentelor. Pentru a fi in ton cu moda alegeti decoratiunile stralucitoare si nuntile in aer liber, poate chiar la malul marii. Sculpturile in gheata sunt ideale pentru un eveniment atat de special si sunt in ton cu moda actuala, starlucitoare si elegante se potrivesc oricarei temetici alese de dumneaoastra.

sculptura in gheata

Cat de importante sunt decoratiunile la o nunta? Decoratiunile la o nunta pot face diferenta intre un eveniment reusit si unul de la care aveti impresia ca ceva lipseste. Daca nu vreti sa dati gres si va doriti sa faceti cele mai bune alegeri apelati la specialistii in organizare evenimente de gheata, va vor oferi cele mai bune optiuni pentru decorarea meselor si locatiei.

Daca va doriti sculpturi din gheata in nuantele tematicii alese, cu ajutorul luminilor si efectelor speciale veti avea o prezentare superba adaptata perfect decorului dumneavoastra. Sculpturile in gheata sunt cele mai originale decoratiuni pentru un eveniment atat de special ca nunta, botezul, petrecerea de majorat sau chiar un eveniment corporate.

Advertisements