Tags

, ,

Toata lumea stie ca cel mai frumos si mai distractiv 1 mai este la malul marii, alaturi de familie sau prieteni mini concediul este binevenit atat pentru relaxare cat si pentru distractie. De 1 mai va asteapta un weekend incediar la malul marii cu muzica bna, concerte, restaurant cu preparate delicioase, soare si foarte multe terase. Daca nu v-ati rezervat inca o camera nu este timpul pierdut, statiunea Eforie Nord ofera cazare la pensiuni pentru toate buzunarele, va puteti bucura chiar si de oferte avantajoase.

cazare agigea

Daca veniti cu familia la mare distractia pe plaja este potrivita pentru dumneavoastra, muzica sport, cocktailuri delicioase si zmeie colorate inaltate pe cer pentru amuzamentul copiilor. Nimic nu poate fi mai distractiv pentru copii decat jocurile cu nisip, castele, diferite forme, sapatul de gropi si chiar jocul cu mingea ii vor bucura nespus. Pensiunile din Eforie Nord va ofera linistea si intimitatea de care aveti nevoie pentru concediul cu copiii.

Pentru cei ce prefer distratia in club, litoralul romanesc dispune la tot pasul de cluburi de noapte cu muzica pentru toate gusturile, petrecerile va vor umple weekendul si nici nu veti stii cand a trecut timpul. Statiunea Eforie Nord va ofera cazare la cele mai bune preturi de pe litoral.

Advertisements