Tags

, ,

Nunta este unul din acele momente in viata care raman in amintirea dumneavoastra si a familiei pentru totdeauna. Petrecerea de nunta s-a transformat in timp din clasica insirurire de obiceiuri intr-o imbinare de momente speciale si detalii cat mai originale reusind astfel sa devina mai degraba un show-event decat o petrecere clasica, traditionala. Din acest motiv, mirii aleg pentru nunta un show live de gheata menit sa acapareze toata atentia pentru moment, sa starneasca uimirea si admiratia tuturor invitatilor.

show live gheata

Daca nu vreti sa aveti surprise neplacute, seara nuntii sa fie lipsita de griji si invitatii sa se simta rasfatati si placut impresionati de originalitatea evenimentului alegeti pentru nunta dumneavoastra o sculptura din gheata, un bar de gheata care poate fi atat estetic cat si util pentru prepararea unor cocktailuri delicioase. Mergeti pe aceste idei mai indraznete si folositi-va imaginatia pentru a avea o petrecere minunata.

Puteti organiza evenimente de gheata memorabile, frumoase si impresionante in care sa transformati totul intr-un moment special. Pornind de la aceste idei puteti organiza un show live de gheata unde specialistii va vor oferi un moment de senzatie, o sculptura in gheata live, cu lumini si muzica pentru a intretine atmosfera.

Advertisements