Tags

, ,

Categoric nu exista vacanta pe litoral fara sa va bucurati de preparate din peste sau fructe de mare proaspete culese chiar din Marea Neagra. Restaurante sau terase unde puteti manca preparate traditionale sunt la tot pasul, dar nu sunt si cele mai bune. Daca vreti sa va rasfatati cu cele mai delicioase mancaruri mergeti in Constanta sau in restaurantele din Portul Tomis si va veti bucura si de o priveliste minunata la malul marii.

restaurant constanta

Ce preparate sa mancati la malul marii? Pentru ca cea mai mare bogatie a Marii Negre consta in pestele pescuit si preparatele culinare din peste si fructe de mare, turistii se pot bucura de specialitati cum sunt scoicile, calcanul, caracatita si multe altele care fac deliciul clientilor in cele mai bune restaurante din Constanta. Retetele savuroase din fructe de mare proaspete sunt specifice zonei si foarte apreciate chiar si de turistii straini.

Daca vreti sa va simtiti ca intr-un paradis culinar la malul marii mergeti in restaurantele din Centrul Vechi al Constantei unde cei mai iscusiti bucatari va pregatesc o varietate de sortimente culinare, vinuri de soi si o priveliste minunata foarte aproape de mare si de Portul Tomis.

Advertisements