Tags

, ,

Daca lucrati la birou si stati foarte mult in scaun, coloana vertebrala are de suferit din cauza pozitiei gresite. Statul pe scaun perioade de timp foarte mari poate duce la rigiditatea articulatiilor si cresterea in greutate, iar lucrul acesta poate afecta postura. Daca aveti un stil de viata sedentar este foarte importanta miscarea, dar si elmentele aditionale ca ortezele medicale, ce va ajuta sa corectati coloana aliniaza deformarile sau modificarile acesteai cauzate de modificarile accidentale.

corset hessing

Ortezele lombare sau toracale sunt un element foarte important in vindecare si fac parte din ultimul pas de vindecare. Acasa sau la birou acestea pot fi purtate pentru diminuarea disconfortul provocat de pozitia necorescunzatoare si prelungita, poate trata dureri lombare sau chiar dureri in urma fortarii musculaturii. Ortezele este indicat sa fie purtate numai la recomandarea medicului specialist pentru rezultate cat mai bune si o refacere complete.

Corsetul hessing corecteaza postura spatelui prin tragerea umerilor inapoi, indreptarea gatului si capului si alinierea coloanei vertebrale. Este foarte usor de folosit, putand fi purtat pe sub haine, confortabil, are forma anatomica, amelioreaza durerea si asigura un suport postural corect in timpul activitatilor de zi cu zi.

Advertisements