Tags

, ,

Nu este deloc dificil de amenajat baia unei garsoniere, trebuie doar sa tineti cont de spatiu, acesta trebuie valorificat la maxim pentru a avea loc mobilierul si alte elemente pe care vi le doriti. In primul rand, intr-o garsoniera utilizarea spatiului pe verticala este cea mai buna solutie, deoarece veti avea mai multa libertate de miscare. O idee pentru baie mica este utilizarea cabinei de dus cu hidromasaj, fiind un element multifunctional atat pentru igiena zilnica cat si pentru relaxare si tratarea anumitor afectiuni.

dus hidromasaj

O baie mica impune obiecte sanitare mici? Dusul cu hidromasaj este perfect pentru o baie mica, nu ocupa mult spatiu, este multifunctional si puteti alege din sute de modele acela care vi se potriveste. Design modern sau classic, diferite culori si forme va ajuta sa faceti cea mai buna alegere in ceea ce priveste cabina de dus.

Chiar daca atunci cand va ganditi la baia ideala va vine in minte o camera spatioasa cu o cada mare plina cu spuma si lumanari parfumate, realitatea este ca dupa o zi stresanta la serviciu si treburile pe care le mai aveti acasa va obliga sa faceti un dus rapid, iar pentru asta este recomandata cabina de dus cu hidromasaj si sauna eventual.

Advertisements