Tags

, ,

A venit momentul sa va impliniti cel mai frumos vis, ziua in care veti spune “da” amandoi. Primavara aduce cu ea noi trenduri in materie de organizare nunti si adduce un suflu nou fata de clasicul si simplismul de pana acum. Pentru ca se poarta nuntile in aer liber sau chiar pe plaja apelati la serviciile de catering Bucuresti si si pregatiti-va de lucruri cu adevarat emotionante, veti ramane cu cele mai spectaculoase amintiri.

catering Bucuresti

Se mai poarta opulenta la nunti? Pentru ca anul 2014 aduce cu el moda anilor 20’, tematica nuntii va fi una formala, eleganta unde se pot observa influentele si in cele mai mici detalii precum manusile albe ale personalului, sfesnice de cristal sau chiar portelanuri delicate. Pentru ca nu toate restaurantele va pot oferi toate aceste lucruri apelati la o companie de catering Bucuresti care va poate ajuta in alegerea meniului, a muzicii, a tortului si chiar a invitatiilor.

Daca vremea nu este de partea dumneavoastra puteti alege si un restaurant de nunti din Bucuresti care sa se incadreze in standardele dumneavoastra, sofisticat, elegant si cu foarte mult bun gust poate fi mai frumos decat in aer liber.

Advertisements