Tags

, ,

Zambetul este foarte important pentru fiecare persoana, iar cand dintii sunt albi si stralucitori, zambetul devine impresionant. Orice persoana isi doreste sa aiba dintii albi, dar tratamentele de albire pe care le faceti acasa nu au nici un rezultata si nici cele din batrani. Cea mai eficienta metoda de albire este cea din cabinetele stomatologice cu lampa de albire si gel profesional ce va ofera rezultate bune intr-un timp foarte scurt si este fiabila si foarte sigura.

lampa albire

Metoda de albire cu lampa este sigura? Instrumentarul stomatologic si echipamentele stomatologice de ultima generatie ca lampa de albire sunt de incredere, sigure si ofera rezultate bune. Cu ajutorul metodei de albire cu lampa de pot obtine dinti cu pana la opt nuante mai deschisecare dureaza un timp mai indelungat decat orice alta metoda de albire. Lampa de albire este folosita pentru a accentua procesul de albire al dintilor impreuna cu gelul aplicat pe suprafata externa a acestora.

De ce sa alegeti albirea dentara profesionala? Pentru ca se realizeaza in doar 2 sedinte, iar dintii dumneavoastra se vor albi chiar si 8 nuante si pentru ca veti zambi cu toata increderedea si veti expune un zambet impresionant.

Advertisements