Tags

, , ,

Zambetul inestetic poate deveni si un complex, mai ales pentru cei mici, dar cel mai important este ca pot aparea probleme de sanatate care trebuiesc evitate. Imaginea conteaza foarte mult, iar zambetul iese prima data in evidenta daca este alb si stralucitor si de multe ori chiar va ajuta, mai ales pe reprezentantele sexului feminin. Daca nu s-a putut preveni acest lucru, s-a inventat cea mai simpla metota pentru remedierea problemelor, estetica dentara Brasov, care s-a nascut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos.

estetica dentara brasov

Ce se intampla daca dintele trebuie extras? Daca dintele se distruge complet raman doua optiuni protetica dentara ceea ce inseamna refacerea totala sau integrala a dintelui sau implantul dentar care inseamna inlocuirea dintelui printr-un dispozitiv cu forma unui surub ce se integreaza perfect in osul maxilar sau mandibular. Clinica stomatologica din Brasov va ofera servicii de implantologie si protetica dentara in cazul in care dintele este pierdut definitiv.

Care este procedeul unui tratament stomatologic? In primul rand tratarea cariilor, inlocuirea dintilor care lipsesc prin implant dentar sau prin proteza dentara fixa, sau aplicarea unui aparat dentar si ultimul procedeu, albirea dentara din Brasov, care va indeparteaza petele si va deschide culoarea naturala a dintilor.

Advertisements