Tags

, ,

Chiar daca vara abia incepe si vremea nu este tocmai buna de plaja, asta nu inseamna ca nu va puteti petrece un weekend cu iubitul/a pe litoral. Nimic nu poate schimba placerea de a traversa faleza de mana cu persoana iubita, nici macar vremea, pentru ca marea indiferent de temperatura, vant, ploaie sau soare ramane un prilej bun pentru o intalnire romantica. O pensiune din Eforie Nord este locul perfect pentru o mini vacanta romantica in orice moment, dar mai ales in perioada aceasta cand este liniste si se aude doar sunetul valurilor.

cazare eforie nord pensiuni

Ce activitati puteti face intr-un concediu la mare? Sunt foarte multe si foarte frumoase, spre exemplu o plimbare pe mare cu vaporasul in larg, departe de civilizatie, intr-o liniste deplina, marea va ofera mai mult decat un prilej de bronz si distractie, marea va relaxeaza si va induce o stare de liniste si melancolie. Statiunea Eforie Nord ofera cazare la malul marii unde o puteti admira de la geam.

Daca va doriti in afara de relaxare si confort, conditii foarte bune pentru persoana iubita, alegeti cazarea in Eforie Nord la pensiuni unde aveti la dispozitie restaurant, terasa, dar si conditii de trei stele.

Advertisements